Ann Louise Waagan


Tidigt började jag intressera mig för egen hälsa. Genom flera utmaningar såsom astma, tumör, kraftig infektion och kollapsade lungor så har min nyfikenhet på egen kropp och sinne bara ökat. Hur kan man själv påverka sin egen kropp till bättre välbefinnande? En klar insikt har varit att undvika negativ stress, styrka och mjuka upp min kropp samt lugna mitt sinne.

Är utbildad ekonom i botten och tog på sidan av jobbet en examen 2003 som ”Aromatisk fysiopat”. Genom utbildningen var jag igenom klassisk massage, kinesisk medicin, akupressur och aromaterapi. Sedan 2008 har jag varit aktiv med yoga. Jag har genomgått San Kalpas instruktörutbildning och 2011 började jag undervisa vid samma Yoga senter.

Har genomgått ett fördjupningsår i Iyengar Yoga. Magdalena Mecwelds fyra moduler i Yin och Restorativ Yoga. Också en utbildning i Yoga för muskel- och skelettlidelser - Deva yoga. Men det är Yin Yogan som har fångat mitt hjärta! Yin Yogan hjälper mig att slappna av, bli närvarande och fridfull. Den öppnar upp det som är stelt, den fyller mig med ny energi och den lugnar mitt sinne. För att få möjligheten  att leva ett gott och hälsosamt liv känner jag att yogan är nödvändig – som en del av mitt liv.

Och, så älskar jag Yogaretreater! Åker både hit och dit för att uppleva yogans alla sidor, upptäcka nya platser och inte minst möta och få lära känna nya männskor. Jag inviterar yogalärare och organiserar retreater.

 


Del denne siden